Bienvenue sur le forum EviL's Ðead.

- Varimathras -

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

6702ytag
29-11-2019 08:09:20

https://3.kixify.com/sites/default/files/imagecache/product_full/product/2019/09/22/p_27765286_155580451_2661011.jpg


De exclusieve Schoenen Adidas Dames Zwart voor dames krijgt een beetje een make-over met de nieuwste versie van het silhouet van de Three Stripes. Deze editie voegt door wandelen geïnspireerde kanten details en een trailzool toe voor een moderne variatie op het origineel. De schoen heeft een bovenwerk van zwart gaas met overlays van zwart / wit leer aangevuld met een stabiliserend torsiesysteem in de zool.


De enige Schoenen Adidas Nieuwe Collectie voor dames is klaar om te worden gelanceerd in een gloednieuwe "Rose Pink" colorway voor het zomerseizoen. Het is gemaakt van een combinatie van mesh en leer, gedetailleerd met zacht, gestructureerd suede. De schoen heeft een naakte toon op het bovenwerk met zachtroze overlays bovenop een bijpassende dikke zool.


Schoenen Adidas Groen presenteert twee nieuwe uitvoeringen van het adidas Falcon-silhouet van hun vrouwen als onderdeel van een gloednieuw "Big Logo" -pakket. Deze lederen schoenen hebben een dikke tussenzool en een gelaagd ontwerp dat rechtstreeks uit de jaren 90 is getekend. Een groot logo op de zijkant stempelt deze look in authentieke adidas Originals-stijl. Een lederen voering en rubberen buitenzool zorgen voor een ultracomfortabel gevoel.


De exclusieve Adidas Falcon Off White van de vrouw, geïnspireerd op de hardloopontwerpen van de jaren 90, heeft zijn debuut gemaakt in twee gloednieuwe kleurrijke iteraties. Ze hebben de kenmerkende grote tussenzool die is gebouwd voor comfortabel dragen de hele dag door in een mix van mesh, leer en zijkant. Levendige kleuren benadrukken elke schoen, waardoor ze perfect zijn voor de zomermaanden.


https://www.sports-be.com/