Bienvenue sur le forum EviL's Ðead.

- Varimathras -

Vous n'êtes pas identifié.

#1 21-08-2019 10:35:14

Kevin60
sorciers
Date d'inscription: 21-08-2019
Messages: 26

Nike Air Huarache Korting

Nike Air Huarache Korting
https://www.snkrengine.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/N/i/Nike_Air_Huarache_City_Low_AH6804-006.jpg

De Nike Air Huarache Dames is nu beschikbaar. De Huarache-remixes zijn een welkome aanvulling op de originele line-up van Tinker Hatfield, met een aantal nieuwe functies die op een aantal manieren het profiel van de iconische Nike Air Huarache afslanken. De Nike Huarache Ultra biedt de meest ademende weergave nog net op tijd voor de warmste maanden, omdat geventileerd mesh slip-on bovenwerk verkrijgbaar is in de exclusieve kleuren van 5 vrouwen.

Bij deze nieuwste look voor de Nike Air Huarache Heren denk je misschien aan 'Bordeaux', dankzij de mix van zwarte, donkergrijze en kastanjebruine tinten. De originele Huarache-hardloper lijkt inderdaad een beroemd kleurenschema te lenen van de eerste Air Jordan met de Huarache-technologie, de Air Jordan 7, met deze Bordeauxachtige look. Officieel, ‘Night Maroon’ voor de schaduw van kastanjebruin op de Huarache-laars, heeft de nieuwste colorway van de klassieke hardloopschoen ook zwart gaas en antraciet synthetisch leer, terwijl de tussenzool contrasteert in helder wit.

De Nike Air Huarache Sale is al geruime tijd een van de populairste modellen van Nike Sportswear en ze hebben nog steeds geen ideeën op de colorway-afdeling. Hoewel we graag wat meer OG-colorways terug zien komen, evenals enkele van die packs uit de retro tot begin 2000 retro leisteen, is NSW nog steeds bezig het iconische hardloopaanbod van Tinker uit 1991 opnieuw uit te vinden als een bonafide lifestyle-klassieker. Hier geeft een laklederen overlay in Sunset Gold een parelachtige glans af voor een echt unieke versie.

De Nike Air Huarache Goedkoop is slechts een van de bijgewerkte, moderne versies van de klassieker van Tinker Hatfield uit 1991. Na de revitalisering van het Huarache-silhouet in de afgelopen twee jaar, heeft Nike Sportswear de buitenzool afgeslankt en een gebreid bovenwerk uit één stuk in de Nike Air Huarache Korting gecreëerd dat voor iedereen een levensstijl is geweest. De pasvorm van de neopreen slip-on sok is gebleven, maar nieuwe technologie zoals Dynamic Flywire heeft ondersteuning aan het slanke ontwerp toegevoegd om zelfs degenen die bekend zijn met de originele vorm van de Air Huarache te overtuigen. Vandaag kijken we naar de exclusieve "Fiberglass" -optie van een aanstaande vrouw, omdat een mintkleurige pastelkleurige aqua contrasteert met een elektrische groene hielriem.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com