Bienvenue sur le forum EviL's Ðead.

- Varimathras -

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-09-2019 12:57:03

excuo23
sorciers
Date d'inscription: 06-09-2019
Messages: 14
Site web

Het werd ontwikkeld door de bewegingen van forenzen

De Nike M2K Heren Nederland was geen schoen, zoals de advertenties ons zouden herinneren, het was een revolutie! Een silhouet dat wordt getoond aan de wereld Nike Air-technologie door het raam op de zool. Een idee dat niet populair was bij Nike totdat Tinker hen ervan overtuigde dat het de juiste beslissing was, en met zijn futuristische inzicht werd de Air Max 1 een van de meest succesvolle silhouetten van Nike.

De Nike Epic React Heren Nederland werd oorspronkelijk ontworpen in 1985 als een prototype voor de Air Max 1, maar werd pas in 2015 uitgebracht. Daarom is de vader van de AM1 eigenlijk jonger dan zijn nakomelingen. Uitgerust met de nieuwste technologieën en materialen is het nog steeds een beetje een insider tip vanwege zijn jonge leeftijd. De Zero was een van de werkelijke concepten van de Air Max 1. Met zijn buitengewone comfort en prestaties was de ontwerpiteratie zijn tijd ver vooruit. Niet alleen wat betreft het uiterlijk, maar ook qua constructie. Kortom, de schoen die Hatfield had ontworpen, was te geavanceerd om te worden geproduceerd. 31 jaar lang werd de schets stoffig in de archieven van Nike. Gelukkig leek iemand de interessante tekening te zijn tegengekomen en moest de verloren zoon terugkeren. De Air Max Zero ziet er eigenlijk meer uit als een meer eigentijdse versie van de Air Max 1 en werd tot leven gebracht in een tijd waarin comfortabel en nauwsluitend bovenwerk met een tiploos vampje en externe riemen het non plus ultra zijn. De AM Zero is een innovatief eerbetoon uit het verleden, door de nieuwste Nike-technologieën toe te voegen.

Met een omvangrijker uiterlijk en subtiele Nike Air More Uptempo Heren Nederland, concentreerde de Air Max 90 zich op het toevoegen van meer technologie voor meer demping en ondersteuning. De AM90 komt in meer kleuren dan we kunnen tellen, maar de meest gewilde is de beruchte ‘Infrarood’ kleur. De ‘Infrarood’ colorway werd meer gebruikt voor een trick dan wat dan ook, waardoor de Air Max 90's Air-eenheid er dikker uitzag dan hij in werkelijkheid was.

https://www.breakerun.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com