Bienvenue sur le forum EviL's Ðead.

- Varimathras -

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-09-2019 13:53:30

excuo23
sorciers
Date d'inscription: 06-09-2019
Messages: 14
Site web

In een poging meer energie te geven aan het beproefde

Deze Air Jordan 5 Heren Goedkope bestaat uit twee verschillende Retro 1's, hoe raar dat ook klinkt. Opgesplitst in het midden van de tong helemaal naar beneden naar de teenbak en langs de hiel, worden de Jordan 1 'Banned' en 'Chicago' één. De Air Jordan 1 'Homage To Home' is gemaakt als eerbetoon aan de stad waar Michael Jordan zichzelf als een legende heeft gecementeerd. De beroemde 'Banned' en 'Chicago' kleurbanen zijn in de lengte aan elkaar gelast voor een van de meest unieke Air Jordan 1-creaties die we heb ooit gezien.

Als het op Air Jordan 12 Heren Goedkope aankomt, worden sommige kleuren overgeslagen omdat ze geen 'MJ-effect' hebben, wat de band is van Jordan die ze in een belangrijk spel draagt ​​of een gedenkwaardig spel maakt dat mensen nooit zullen vergeten. De ‘Shadow'-colorway die deze volgende Air Jordan Retro 1 High OG-release aantrekt, is een van de meest begeerde in de sneakerwereld. Afhankelijk van wie je het vraagt, zouden sommigen zeggen dat deze colorway op de Retro 1 de beste is, maar een sterk argument zal worden gemaakt dat het 'Bred'-kleurenschema die titel heeft. Hoewel we nog maar vier maanden van het jaar zijn, brengt Jordan Brand de hitte met hun releases en dit paar houdt de trend gaande.

De Air Jordan "Why Not" Heren Goedkope OG ‘NRG’ of ‘Gold Toe’, is aangekleed in een luxueuze laklederen constructie, waarbij wit, goud en zwart worden gecombineerd terwijl ze elkaar aanvullen. U zult merken dat de kleurblokkering doet denken aan de esthetiek van het midden van de jaren 80 en de sneaker een nostalgisch gevoel geeft, terwijl het kleurenschema ervoor zorgt dat hij vooruit wordt gestuwd in een andere stijl.

https://www.schoenenstyle.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com