Bienvenue sur le forum EviL's Ðead.

- Varimathras -

Vous n'êtes pas identifié.

#1 19-09-2019 09:23:04

orfany@yandex.com
sorciers
Date d'inscription: 19-09-2019
Messages: 3

Adidas Superstar Verkoop

Vergelijkbaar met een paar Stan Smiths die we eerder deze week hebben laten zien, heeft adidas een uitgesneden paar Superstars gemaakt. Adidas Superstar Dames/Herren De klassieke shell toe heeft een uitgesneden patroon / ontwerp overal in het lederen bovenwerk in verschillende geometrische vormen. Het gehele uitgesneden leren bovenwerk is uitgevoerd in wit, terwijl de kenmerkende shell-teen en rubberen zool in gebroken wit / crème zijn voor een licht contrast.

https://www.vvvfabricnl.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/300x375/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/9/19janad159.jpg

De samenwerking met White Mountaineering x adidas gaat verder met een nieuwe herinterpretatie van een klassiek silhouet, dit keer met de iconische Adidas Superstar Schoenen. Als onderdeel van de S / S 2017-collectie moderniseert het Japanse witte bergbeklimmen de sneaker in een Slip-On-vorm met een volledig premium make-up. De kenmerkende primeknit-bovenconstructies met de kenmerkende geometrische details van het Japanse label benadrukken zijn esthetiek, terwijl een opvallend element bestaat uit de kruisende riemen die zijn afgebeeld in het driestrookmotief van het Duitse sportkledingetiket.

adidas neemt de klassieke Adidas Superstar Goedkoop en stript het naar beneden en laat het alleen met de essentie achter. Met de "Decon" -look die onlangs op de Air Jordan 2 is gespot, is deze iteratie van de adidas Superstar 80s gemaakt van een stuk leer op de bovenkant voor een schone esthetiek. De sneaker draagt ​​bij aan het strakke uiterlijk van de laser-ets op de neus en de drie strepen op de zijpanelen. De twee kleurenopties omvatten Running White en Core Black, beide zijn afgewerkt met off-white rubberen zolen en bruine details op de tong en het hiellipje.

Terwijl de 2014 FIFA World Cup in de achteruitkijkspiegel staat, lijkt adidas niet helemaal klaar met het uitbrengen van lifestyle schoenen vastgebonden in hun aanbod op het veld. Een goed voorbeeld is deze geschubde versie van de Adidas Superstar Verkoop, die een 'Predator'-bijnaam draagt ​​met verwijzing naar de bootlijn met dezelfde naam. Tot nu toe hebben we ze alleen in de adidas UK-winkel gezien, maar hopen dat ze elders opduiken.

Kanye West, Pharrell, Raf Simons, Nigo, Jeremy Scott en anderen doen allemaal hun best om de adidas-catalogus op dit moment opnieuw uit te vinden via hun samenwerking. Kopen Adidas Superstar Maar dat betekent niet dat het merk de meest geliefde silhouetten uit het verleden de rug heeft toegekeerd. Een goed voorbeeld is deze adidas Originals Superstar 80s die hier wordt weergegeven in een recht wit / zwart palet met een klein beetje goud voor de tong.

www.vvvfabricnl.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com