Bienvenue sur le forum EviL's Ðead.

- Varimathras -

Vous n'êtes pas identifié.

#1 26-10-2019 07:10:48

7xhwvhsc
sorciers
Date d'inscription: 26-10-2019
Messages: 0

nike air huarache dna ch.1

https://static.sneakerjagers.com/products/660x660/109832.jpg
nike schoenen zwart dames Een debuteerde in 1987, terwijl een voor het eerst werd uitgebracht in 1991, maar de Nike Air Max 1 en Air Huarache zijn beide verweven in de structuur van de geschiedenis van het Swoosh-merk als twee ongelooflijk belangrijke en invloedrijke silhouetten. Nu ontvangen ze een interessante soort flip-flop als onderdeel van het DNA CH.1 (afkorting voor hoofdstuk 1) pack: de AM1 neemt de kenmerkende "Scream Green" -kleur van de Huarache aan, terwijl de Huarache de OG van de AM1 overneemt Stylings van “University Red”.

nike schoenen heren outlet Hoewel het zeker interessant is om te zien hoe het Swoosh-merk het DNA van twee pictogrammen combineert via hun meest opvallende paletten, gaat de inspiratie dieper dan een simpele kleurenwisseling. De gemodificeerde Air Max 1 heeft een neopreen tong, alternatieve hakconstructie en extra oogjes op het kwartier om de kenmerkende sokachtige stijl van de Huarache te vergrendelen, terwijl de Huarache beschikt over een Air Max-achtige tongbadge en verhoogd spatbord. Elk paar wordt vervolledigd met een kleurrijke doos.

nike schoenen wit met groen De Nike Air Huarache Edge TXT staat erom bekend dat hij bedekt wordt met een aantal felle kleuren zoals we onlangs het geheel rode paar zagen. De dingen zijn niet anders met deze nieuwste iteratie waarin het hybride Huarache-model in verschillende tinten wordt ondergedompeld. Beginnend met een witte basis, heeft deze relatief nieuwe versie van de Nike Air Huarache een constructie van mesh en neopreen op de bovenkant met blauw, groen, oranje en limoengroen geplaatst op de zijpanelen en enkel / hielgebied die de schoen geven zijn unieke uitstraling.

nike air huarache dna ch.1 Het is waarschijnlijk veilig om te zeggen dat Nike al hun klassieke modellen de make-over "Just Do It" geeft. Om mee te gaan met de versies van Nike Air Huarache City, zal de Swoosh ook de Air Huarache Run aan hun collectie toevoegen. Gekleed in een zwart, totaal oranje en wit kleurenschema. Deze Nike Air Huarache heeft een bovenwerk op basis van Black met herhaalde "Just Do It" -tekst op de tongen en hiel. Oranje markeert de hielkap bovenop een witte tussenzool en zwarte rubberen buitenzool.

https://www.schoenensize.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com