Bienvenue sur le forum EviL's Ðead.

- Varimathras -

Vous n'êtes pas identifié.

#1 01-11-2019 08:06:14

um4qklh1
sorciers
Date d'inscription: 01-11-2019
Messages: 3

Adidas NMD R1 Carbon Trace Cargo

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto:sensitive,fl_lossy/7323f9efc263497c8348aa8400e22b27_9366/NMD_R1_Shoes_Grey_EE5105_010_hover_standard.jpg


Het gebreide bovenwerk en de iconische Adidas Schoenen Rood middenzool hebben een etherisch wit, terwijl het hielstuk, de achterste middenzoolsteen en de keellijn zijn gedetailleerd met zwarte, schaduwachtige blokken. Met behoud van de hielriem en de gedrukte Three Stripes van het oorspronkelijke ontwerp, wordt het uiterlijk afgerond met een tekst in fabricagestijl in reliëf op de voorste middenzoolsteen.


De hele Adidas Schoenen Nieuw van de schoen - van het gebreide bovenwerk tot de volledige Boost-middenzool - is gekleed in een engelachtig wit, terwijl opvallende zwarte geprinte accenten details aan de onderkant van de keel, rond het hielstuk en boven de achterste middenzool baksteen. De voorste middenzoolbaksteen heeft vervolgens een tekstversiering in productiestijl om de look af te maken.


Adidas Schoenen Heren Sale line-up uitbreiden door tijdens de feestdagen een nieuwe "Rainbow" colorway vrij te geven. Deze iteratie van de adidas NMD heeft een Rainbow Multicolor gebreid patroon op de bovenkant met zwarte details op de Three Stripes en veter systeem. Zwart gaat door op de hiellip en overlays van EVA-inzet bovenop een White Boost-middenzool.


De Adidas NMD R1 Carbon Trace Cargo heeft een interessante reeks van recreaties gehad, waarbij de wereld in verschillende outfits en kleurstellingen werd gezien. In wat eigenlijk een terugkeer is om op meer dan één manier te vormen, siert de Three Stripes zijn altijd iconische NMD R1 in een tooling die hulde brengt aan de allereerste Ultra Boost-colorway. Met de herkenbare driehoekige vorm langs de voorvoet, perfect passend bij de textuur in de rest van de bovenkant.


https://www.rozemetoen.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com