Bienvenue sur le forum EviL's Ðead.

- Varimathras -

Vous n'êtes pas identifié.

#1 14-11-2019 04:07:09

5r9l8mm5
sorciers
Date d'inscription: 14-11-2019
Messages: 2

Nike Air Max 200 Desert Sand

https://0.kixify.com/sites/default/files/imagecache/product_full/product/2019/07/04/p_27108851_149625461_2661011.jpg


Nieuw in de felbegeerde line-up, heeft de Schoenen Nike Blauw zijn hoeveelheid geleidelijk opgevoerd met de nieuwste 'Vast Gray' colorway die tegen zijn eigen naamgenoot ingaat. Terwijl voor het grootste deel een neutrale toevoeging, roept het paar gedeeltelijk een tooling op van het tegenovergestelde uiteinde van het spectrum met regenboogslagen over de buitenzool die de aandacht afleiden naar het bereik van groen, rood, geel en blauw. De rest van de constructies schakelt in de schaduw op door slechts enkele hexadecimale codes uit te schakelen, met binnenvoering van gaas in een vervaagde grijs en overlays met gebleekte hits in gladde schuimoverlays of segmenterende taping.


Schoenen Nike Dames heeft zijn nieuwste Air Max 200-silhouet afgeleverd in een mix van blauwe tinten. Geïnspireerd door de Olympische Zomerspelen 1992 in Barcelona, ​​is de toepasselijk gesynchroniseerde "1992 World Stage" -sneaker vervaardigd met een maagdenpalm-basis en hits van zwarte, groenblauw en rode overlays. Extra contrast komt op de rode inlegzool en gele Nike-emblemen op de tong en het hiellipje, met het frisse schoeisel op een witte / maagdenpalm tussenzool en een zwarte Air Max-eenheid.


Het gelaagde Schoenen Nike 2019 bovenwerk combineert een zachte fantoomkleurige meshbasis met golvende zandige overlays, die allemaal worden afgedekt door een derde leerlaag op de ogen, neus en hiel. Black Swooshes op de Air Max 97-stijl uitgesneden kwartalen zorgen vervolgens voor branding samen met de Air 200-afbeelding van de tong. Beneden gaan de dingen van tonaal naar kleurrijk, dankzij een witte tussenzool met een hete rode halfovaal die over de koele blauwe Air Max-dempingseenheid reikt en een kleurenpalet completeert dat een lichte Ralph Steadman Air Max 180-vibes biedt.


OG Air Max-vibes hebben hun weg gevonden naar de geheel nieuwe Nike Air Max 200 Desert Sand terwijl we je een officiële blik op deze Dusty Cactus-colorway geven. Deze iteratie van het nieuwe Air Max-silhouet houdt alles eenvoudig met een vleugje kleur, terwijl de schoen begint met een witte mesh op het grootste deel van het bovenwerk met contrasterende zwarte overlays. De Swoosh-branding op de zijpanelen is in het zwart uitgevoerd, terwijl er groenblauw op de tong en de hiel staat en op het zichtbare Air Max-venster op de hiel.


https://www.air270sport.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com