Bienvenue sur le forum EviL's Ðead.

- Varimathras -

Vous n'êtes pas identifié.

#1 15-01-2020 02:11:07

0ntkygae
sorciers
Date d'inscription: 15-01-2020
Messages: 4

Nike Air Max 200 Zwart Wit Roze

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2019/11/Nike-Air-Max-200-Black-White-Pink-CU4745-001-Release-Date-4.jpg


Nike Schoenen Zwart heeft een paar verschillende tinten bruin overal in het bovenwerk, waarbij het grootste deel van de schoen uit mesh is opgebouwd, samen met lederen en synthetische overlays voor een veelzijdige en moderne uitstraling. Pastelblauwe accenten zijn toegevoegd op de branding, enkel, oogjes en Air Max-eenheid voor een contrasterende pop van kleur. Een off-white rubberen tussenzool en een zwart / bruine rubberen buitenzool die er niet uitziet.


Nieuw in de felbegeerde line-up, heeft de Nike Schoenen Sale zijn hoeveelheid geleidelijk opgevoerd met de nieuwste 'Vast Gray' colorway die tegen zijn eigen naamgenoot ingaat. Terwijl voor het grootste deel een neutrale toevoeging, roept het paar gedeeltelijk een tooling op van het tegenovergestelde uiteinde van het spectrum met regenboogslagen over de buitenzool die de aandacht afleiden naar het bereik van groen, rood, geel en blauw. De rest van de constructies schakelt in de schaduw op door slechts een paar hex-codes uit te schakelen, met binnenvoering van gaas in een vervaagde grijs en overlays met gebleekte hits in gladde schuimoverlays of segmenterende taping.


Nike Schoenen Heren heeft zijn nieuwste Air Max 200-silhouet afgeleverd in een mix van blauwe tinten. Geïnspireerd door de Olympische Zomerspelen van Barcelona in 1992, is de toepasselijk gesynchroniseerde "1992 World Stage" -sneaker vervaardigd met een maagdenpalm-basis en hits van zwarte, groenblauw en rode overlays. Extra contrast valt op de rode inlegzool en gele Nike-emblemen op de tong en het hiellipje, met het frisse schoeisel op een witte / maagdenpalm tussenzool en een zwarte Air Max-eenheid.


OG Air Max-vibes hebben hun weg gevonden naar de geheel nieuwe Nike Air Max 200 Zwart Wit Roze terwijl we je een officiële blik op deze Dusty Cactus-colorway geven. Deze iteratie van het nieuwe Air Max-silhouet houdt alles eenvoudig met een vleugje kleur, omdat de schoen begint met een wit gaas op het grootste deel van het bovenwerk met contrasterende zwarte overlays. De Swoosh-branding op de zijpanelen is in het zwart uitgevoerd, terwijl er groenblauw op de tong en de hiel staat en op het zichtbare Air Max-venster op de hiel.


https://www.besportmall.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com